Raambekleding

Raambekleding

Ons assortiment raambekleding is zeer uitgebreid, wij hebben voor elke situatie en elk doel een geschikt product in huis. Het assortiment bestaad uit onder andere Duette-, Plisse-, Facette-, Silhouette- en Roman shades. Gordijn-, Horizontale- en Houtenjaloezieen. Rol- en Paneelgordijnen, dakraamproducten en horren. Kom gerust eens bij ons binnen en leg uw probeem of wens voor, dan kunnen wij u adviseren en helpen bij een eventuele keuze voor een van de producten.

Duette Shades

Duette Shades zijn er in een breed assortiment mooie stoffen, rijke structuren en drie transparanties. Daarmee is een precieze lichtkeuze en privacy mogelijk. Ze bieden een mooi plooienpatroon voor ramen van alle afmetingen en vormen. door de ruime kleur keuze creeert u de gewenste sfeer voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Bij Duette Shades zijn geen zichtbare gaten voor bedieningskoorden, zodat het geheel strak oogt. De bediening kan met de hand of gemotoriseerd uitgevoerd worden.

Plisse Shades

De Plisse Shades collectie brengt een ruime keuze aan uni’s, kleuren en decorative stoffen, in vier transparanties. Zo kunt u de gewenste graad van privacy perfect regelen. Geheel in lijn met de laatste trends worden er constand nieuwe stoffen ontwikkeld met rijkere structuren, grovere wevingen of luxe garen. Daarnaast worden de bestaande succesvolle uni stoffen regelmatig uitgebreid met een aantal kleuren, geheel passend bij de laatste interieurontwikkelingen.

Facette Shades

Met afwisselende delen van transparante en niet transparante geweven stof creeren Facette Shades een uniek zacht effect door subtiele lichtinval. Het strakke, mooie ontwerp biedt het comfort van een rolgordijn aangevuld met de sfeervolle elegantie van textiel. Dit aantrekkelijke product combineerd de stijlvolle warmte van gestructureerde stof met de eenvoud van een raambekleding, die probleemloos omhoog en omlaag kan worden gebracht. Door de transparante en niet transprante delen ten opzichte van elkaar te verschuiven, kunt u ieder moment van de dag het perfecte evenwicht creeren tussen privacy en lichtinval, Facette Shades zijn leverbaar in eigentijdse en uiteenlopende kleuren, zelfs in actuele trendy tinten, zodat ze perfect harmonieren met uw stijl en interieur.

Silhouette Shades

Silhouette Shades zijn zo praktisch als Jaloezieen, licht als zijde en elegant als gordijnen. De constructie van Silhouette Shades, met doorschijnende Voile aan de voor- en achterzijde, maakt het mogelijk het binnenvallende licht in uw huis te filteren en uw privacy te vergroten. Een selectie zachte kleuren en een keuze in stoffen voor de lamellen geven een reeks aan aantrekkelijke mogelijkheden om te combineren met uw bestaande inrichting. Met meerdere lamelbreedtes  en optionele aluminiumkleurige boven en onderrail is het mogelijk om de Silhouette Shades perfect aan te passen aan het formaat van elk soort raam. Er is een grove verscheidenheid aan stoffen, inclusief natuurlijk linnen, een Bon Soir licht-dimmende stof en het exclusieve Silver Metal textiel, dat een geavanceerde design-look geeft.

Roman Shades

Met een zeer uitgebreide collectie exclusieve stoffen en acht verschillen de modellen Roman Shades kunt u naar hartelust combineren. Boven dien kunt u kiezen uit talloze Finishing Options om een persoonlijk accent te geven aan uw Roman Shades. Alle modellen hebben standaard een volant die bescherming biedt tegen de inwerking van UV-straling op de stof. De acht modellen van de Roman Shades collectie varieren van een strakke tot een romantische uitstraling.

Gordijnjaloezieen

De innovative collectie gordijnjaloezieen bestaad uit meer dan 480 moderne en stijlvolle designs. de keuze is enorm en varieert van faux suede, PCV tot aluminium – allen in diverse tinten, lamelbreedtes en stofbehandelingen. Er is keuze uit een stof-, vochtaftotende en antibacteriele kwaliteiten. In de collectie Pure & Nature staan stoffen centraal. Een optimale combinatie van natuurlijke pracht van textiel en de praktische voordelen van een gordijnjaloezie, waardoor deze raambekleding uitgroeid tot een modieuze en praktische eenheid. de collectie bied meer structuren en designs, zoals weelderig fluweel, luxues linnen, uniek geweven houtsoorten en verder een exclusief aanbod ton-sur-ton, retro, geometrische en bloemen designs. Van zachte lichtdoorlatende tot dicht geweven materialen, deze stoffen bekleden zelfs de grootste ramen met gratie.

Horizontalejaloezieen

De horizontale Jaloezieen collectie is een spannende mix van innovaties, decorative opties en exclusieve kleuren en afwerkingen. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van stijlvolle smalle tot lamellen met een robuste uitstraling. Dit product heeft voor elke raamafmeting unieke en decorative opties. de lamellen zijn leverbaar in de breedtes 16, 25, 35, 50 en zelfs 70 mm en in meer dan 230 verschillende kleuren en afwerkingen. Er is dus altijd een lameltype wat bij uw smaak en persoonlijke smaak past. De materialen van hoge kwaliteit en de verbeterde bedieningssystemen bieden uw comfort., lichtregeling en een persoonlijk ontwerp, waarmee u uw inrichting helemaal ‘af ‘ kunt maken.

Houtenjaloezieen

De collectie houten jaloezieen omvat vier mooie en unieke deelcollecties: Native Woods, FSC Woods, Essential en Basics. De totale collectie is ruim en veelzijdig wat betreft kleuren, uitvoeringen, afwerkingsmogelijkheden en bedieningsopties. Welke keuze u ook maakt: U bent verzekerd van behaaglijke luxe en doordachte functionaliteit. Uw houten jaloezieen worden standaard geleverd met kleurgecoordineerd ladderkoord. U kunt Jaloezieen ook een persoonlijk accent geven met ladderband in diverse kleuren en patronen. Alle houten jaloezieen worden geleverd met 50 mm brede lamellen. De essentials jaloezieen zijn echter ook leverbaar in een breedte van 35 mm.

Rolgordijnen

Aan het alom bekende rolgordijn worden continu nieuwe dimenties toegevoegd. De collectie wordt regelmatig vernieuwd met schitterende stoffen in eigentijdse modekleuren en prachtige patronen structuren en transparanties. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, zeker als u accessoires kiest om uw rolgordijn een persoonlijk accent te geven. Hiermee wordt het Rolgordijn een uiterst decorative raambekleding.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn schitterende panelen van stof die soepel en geruisloos langs plafondrails schuiven. Uitermate geschikt voor grote ramen, van plafond tot vloer. Maar ook prachtig voor kleinere vensters of zelfs in een ruimte als een gemakkelijke ‘Room divider’. Paneel gordijnen zijn er in harde en zachte stoffen. Beide stofsoorten zijn zeer uitgebreid gepresenteerd in een overzichtelijk collectie boek. Naast de keuze uitvele kleuren is er ook een groot aantal decorative dessins en prachtige structuren. Het aantal combinaties is bijna onvoorstelbaar als u bedenkt dat elk paneel inprinciepe anders kan zijn. U kunt bijvoorbeeld een uni gekleerd paneel afwisselen met dessign, of het zelfde dessign in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u zelfs binnen één paneel meerdere kleuren combineren.

Dakraamproducten

Dakraamproducten zijn de perfecte oplossing voor elk dakraam, ongeacht het merk, formaat of model. Verkrijgbaar als dakraam producten zijn Duette Shades, Rolgordijnen, Plisse Shades en horizontale jaloezieen. De producten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessigns. De dakraamproducten zijn ideaal voor hittebescherming, kamerverduistering, lichtbeheersing en decoratie. Voor het creeeren van de perfecte sfeer kunt u dessigns, kleuren en materialen combineren.

Horren

in huis speelt ventilatie een belangrijke rol. belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Het horrenprogramma biedt volop mogelijkheden voor vrijwel ieder raam of deur. De elegante aluminium profielen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. De horren kunnen bij een raam worden toegepast als rolhor en inzethor. Voor een deur kunnen scharnierende hordeur, schuivende hordeur, plisse hordeur en rolhordeur worden toegepast. Elke hor wordt voor u opmaat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn verkrijgbaar in de kleuren Wit, Creme, Bruin en aluminium. Tevens is er keuze uit verschillende montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren.